WIE BEN IK?

Even voorstellen.. 
Mijn naam is Mandy, en ik ben woon- en werkzaam in Breda en omgeving. 

In het jaar 2010 heb ik mijn diploma behaald aan het Nimeto Utrecht en ben ik afgestudeerd aan de opleiding RPC (Reclame, Presentatie en Communicatie).
Sindsdien ben ik dus al geruime tijd werkzaam in de grafische sector. Ik ben nieuwsgierig naar wat er allemaal om me heen gebeurt. Ik ben vindingrijk en opmerkzaam op het gebied van creatie. Wat ik zie, is wat ik ruik, voel en beleef. Dit is voor mij de beste methode om inspiratie op te doen.

Het tot stand brengen van het ´perfecte plaatje' en het creëren en het vervullen van de wens(en) van de klant maakt mij enthousiast en gedreven een mooi eindresultaat neer te zetten. Telkens weer vind ik het een uitdaging een goede balans te vinden in wat bij de klant past, maar tegelijkertijd ook verrassend en vernieuwend is.

Doordat ik altijd een spil ben geweest binnen verschillende reclamebureaus heb ik van alle aspecten binnen het bedrijf kunnen proeven. Daardoor ben ik gespecialiseerd op het gebied van zowel vormgeving als allround-signmaker, maar bovenal een echte ´mensen´mens die waarde hecht aan het klantencontact. 

Een tevreden klant met een gaaf eindresultaat is voor mij het allerbelangrijkste! 

Creatieve groeten,
MANDYMAAKT